De slimme truc van bedrukte kartonnen bekers dat niemand bespreekt

De Green line koffiebekers bestaan voorzien van een PLA coating betreffende suikerriet. Hierdoor kan zijn een beker wegens 100 % biologisch afbreekbaar en zijn compleet gecertificeerd. Ingeval de bedrijf MVO in ons hoog vaandeel bezit, kan zijn dit een meeste geschikte koffiebeker vanwege uw bedrijf.

Dubbelwandige bekers bedrukt Eigen merknaam vervolgens wel je persoonlijk huisstijl op je koffiebekers laten bedrukken. We doen dat wegens u!

De koffiebeker waar u dan ook de vingers niet aan brand Heel veel gevraagd - een dubbelwandige beker Betreffende een dubbelwandige koffiebeker verlenen wij u ..

Bekers bedrukken doen we altijd fullcolour. Het betekent het de bekers ook niet alleen voorzien worden met ons tekst ofwel afbeelding naar afwisseling, doch dat u dan ook ook een kleur van een beker alleen kan kiezen. Op die manier kan u dan ook bedrukte bekers aanschaffen die helemaal bij een huisstijl aangaande de bedrijf behoren.

Bedrukte koffiebekers betreffende logo 230cc / 8oz Bedrukte kartonnen bekers in dit formaat 230cc / 8oz benodigd? Goedkope Koffiebekers is u hierin gaarne van dienst. Voor Cheapie koffiebekers kunt u dan ook zeer produktief kartonnen bekers laten bedrukken met de eigen bedrijfslogo. Op die manier kunt u dan ook op een originele manier de bedrijf genoeg tussen de toewijding leveren bij klandizie en relaties. Het formaat betreffende 230cc kan zijn net iets hoger dan de standaard koffiebeker.

Behalve een normale koffiebeker bezitten we verder aan een speciale dubbelwandige koffiebeker, welke de drank lang lauw houdt terwijl de buitenzijde aangaande de beker ook niet opgewonden is. Alang onze kartonnen koffiebekers zijn passend een volledige opdruk.

U dan ook kan bij diverse ondernemers de kartonnen bekers bedrukken, echter bent u voor Bekerbedrukking.nl verzekerd over een scherpste prijs. U dan ook profiteert immers betreffende onze laagste prijsgarantie.

Naast onze productiefaciliteiten in Groningen, hebben wij ook een persoonlijk faciliteit in China wegens omvangrijke aantallen. Wilt u dan read more ook vollere aantallen vanwege extreem lage tarieven? Vraag offerte aan.

De volmaakte beker wegens ook koude ingeval ook warme dranken.Een klassieker bij de kartonnen bekers kan zijn vlug beschreven: enkelwandige opbouw, st..

Wilt u wat flexibeler zijn in het personaliseren van de verpakking voor vmb. Dan zijn etiketten een oplossing. Tevens deze mogen op blanco koffiebekers worden geplakt om ze toch te voorzien over de eigen kenmerk. Bekijk op deze plaats meer aan bedrukte etiketten.

Kies de beker van uw voorliefde en u dan ook tegenkomt meteen onze laagste prijs. Of bekijk verdere over bekerbedrukking.

We hebben een jarenlange oefening opgedaan, weet sinds 2005 maken wij al de producten voor een relatiegeschenken markt en verscheidene overige branches.

Mits u dan ook ergens anders gelijke bedrukte bekers tegenkomt een lagere verkoopprijs, geven wij u nog eens 10% korting op de laagste prijs. Daarmee koopt u dan ook de bedrukte kartonnen koffiebekers dus heel lucratief in. 

Onze milieuvriendelijke koffiebekers bestaan recyclebaar en desgewenst in composteerbaar karton te leveren. We kunnen bij bepaalde condities de bekers bijeenbrengen om te recyclen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *